Politiet fik over 30 opkald: Frustrerede borgere klagede over naboers musik

Politiet i Syd- og Sønderjylland fik over 30 henvendelser i løbet af natten, hvor folk klagede over naboens alt for høje musik.

Der blev skruet godt op for musikken rundt om i mange private hjem i nat. Det gav mange klager, og politiet måtte rykke ud og få folk til at lukke døre og vinduer, hvis de skulle fortsætte med at spille højt. (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

Politiet i det syd- og sønderjyske har i aftenens og nattens løb fået over 30 henvendelser fra borgere, som har klaget over, at naboen spillede alt for høj musik.

Klagerne fordelte sig over hele Syd- og Sønderjylland.

- Folk ringede ind og klagede over, at de ikke kunne sove, fordi naboen spillede for høj musik og larmede for meget, siger vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi Nikolaj Hølmkjær.

- Der var også nogle, som ud over at klage over den alt for høj musik også klagede over, at naboerne var for højrøstede og for fulde, tilføjer vagtchefen.

Politiet måtte skrive ud på twitter, at den høje musik generede mange borgere.

Sjældent med så mange klager

Vagtchefen siger, at det er usædvanligt med så mange henvendelser i løbet af én nat.

- Det er ikke ret tit, at der kommer så mange henvendelser i løbet af så få timer. Det var især fra klokken 11 og så frem til klokken 2 i nat, at de fleste af klagerne kom, siger vagtchefen.

Ifølge borger.dk så kan man i første omgang selv rette henvendelse til støjende naboer, hvis de spiller for høj musik.

Hvis man er akut generet af for høj støj, kan politiet kontaktes, og det var så det, som mange gjorde i nat.

Det var fra private hjem, at musikken strømmede ud i løbet af aftenen og natten.

Vagtchefen fortæller, at politiet rykkede ud til mange af de folk, der spillede alt for høj musik, og bad dem om at lukke døre og vinduer, så naboerne kunne få fred.

- Det gjorde folk så, og så kunne der komme lidt ro igen, siger vagtchefen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk