Sexkunde på all inclusive-bordel: Jeg havde sex syv til ni gange

Tyske bordeller tilbyder sex ad libitum, og de danske kunder strømmer til.

Når først entreen er betalt, er alt tilladt på de såkaldte flatrate-bordeller i Tyskland.

En ny form for bordeller er skudt frem i Tyskland.

De kaldes flatrate-bordeller, og de tilbyder en form for all inclusive-koncept, hvor mændene kan spise, drikke og have sex med så mange kvinder, de har lyst til.

Et af bordellerne beskriver sig selv således:

- Sex med alle kvinderne så længe du vil, så ofte du vil og på den måde, du har lyst til. Sex. Analsex. Oralsex uden kondom. Gruppesex. Gang bangs. Prisen: 70 euro om dagen, 100 euro om aftenen.

Alene mand med ti nøgne kvinder

På hjemmesiden eroguide.dk skriver danske mænd om deres erfaring med forskellige flatrate-bordeller. Sådan lyder nogle af vurderingerne:

- Ifølge hjemmesiden skulle der være syv piger, men der var ti. Jeg fik dem talt, da der var gang-bang. Jeg blev sidst færdig, og da jeg rullede om på ryggen var jeg eneste mand med ti nøgne kvinder.

- Da jeg kom hos Optasia havde jeg sex syv til ni gange, hos Absolut-Girls fem til seks gange, men totaloplevelsen er betydeligt bedre.

- Jeg synes det må være svært at holde øje med, hvor mange sessioner den enkelte pige tager - især når der er gangbang. Jeg tror måske, de har lidt holdsport i sig om at vinde over de rejste pikke.

Mændene tager sammen på sexferie

De danske kunder rejser ofte sammen, når de besøger bordellerne. En kunde skriver for eksempel:

- Typisk møder man nogle mænd man kender fra tidligere rejser eller rejser sammen med ligesindet mænd/venner.

DR SYD har været i kontakt med en række danske mænd, som jævnligt besøger de tyske all inklusive bordeller - ingen af dem ønsker at lade sig interviewe om deres ture.

DR sætter i denne uge fokus på købesex. Torsdag kan du se to programmer på henholdsvis DR2 og DR3. På DR2 møder Christine Feldthaus mennesker, der er glade for at sex er til salg i Danmark, mens Lasse Spang Olsen samtidig på DR3 ser på konsekvenserne af, at sex er en handelsvare. Se med torsdag klokken 22.00 på DR2 og DR3.

 

Facebook
Twitter