Skole politianmelder: Har mistanke om narkotika-handel

VUC Haderslev har flere gange oplevet mistænkelig adfærd, der indikerer, at der foregår handel med narkotika ved skolen.

VUC Haderslev har nu lavet en politianmeldelse om narkotikahandel. (Foto: Paul Warner © 2015 Paul Warner)

Små ting, der skifter hænder og hurtigt puttes i lommerne, og sms'er med ugens tilbud på narkotika til de studerende.

Det har nu fået VUC Haderslev til at indgive en politianmeldelse om narkotikahandel på og foran deres matrikel.

De oplever nemlig jævnligt noget, der virker som åbenlys handel med stoffer, fortæller direktør på VUC Haderslev Hans Jørgen Hansen.

- Vi har i løbet af de sidste måneder været mere plaget af det end tidligere. Det virker som om, der er nogen, der forsøger at sætte gang i mere handel på skolen end tidligere. Det er selvfølgelig noget, vi er rigtigt kede af, siger han.

Vejleder på VUC Haderslev Randi Jakobsen har kontor og vinduer ud til området, hvor der foregår mistænkelig adfærd.

- Jeg har blandt andet oplevet en kursist gå rundt om bygningen og komme tilbage og aflevere noget til en anden kursist. Det bliver så hurtigt puttet i lommen, siger hun og fortsætter:

- Måden, det foregår på, ser mistænkelig ud. Også fordi vi har indikationer om, at de her personer er i et miljø, hvor der handles med stoffer.

Derudover har hun set beskeder, der kun styrker mistanken om, at der foregår salg af stoffer.

- Vi har set sms’er, hvor der bliver skrevet, at der kan købes stoffer og prisen på dem. Vi har hørt fra nogen, at de bare kan skrive på det her nummer, og så kan de få fat på stofferne på skolen, siger Randi Jakobsen.

Lokalpolitiet i Haderslev bekræfter, at de har modtaget anmeldelsen, men kan af efterforskningshensyn ikke udtale sig yderligere i sagen på nuværende tidspunkt.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk