Statsansatte: Besøget i Sønderjylland er vigtigt

Medarbejdere i Naturerhvervsstyrelsen har sagt ja til tilbuddet om et besøg i Sønderborg.

Vibeke Højbjerg, enhedschef i Naturerhvervsstyrelsen, vil rigtig gerne have så mange medarbejdere som muligt med til Sønderjylland. (© dr)

40 statsansatte i Naturerhvervsstyrelsens er i dag på besøg i Sønderborg, hvor de skal blive klogere på, hvordan hverdagen vil se ud, hvis de flytter med arbejdspladsen til det sønderjyske.

I Naturerhvervsstyrelsen vil man rigtig gerne have så mange medarbejdere som muligt med til Sønderjylland. Det fortæller Vibeke Højbjerg, der er enhedschef i Naturerhvervsstyrelsens jordbrugskontrol.

- Vores medarbejdere har en masse viden og erfaring, som er afgørende for, at vi kan løse vores opgaver. Derfor har jeg glædet mig til det her besøg i Sønderborg, hvor vi kan vise medarbejderne de muligheder, udflytningen giver, siger hun.

En anden af de statsansatte, der har taget flyveren til Sønderborg, er fuldmægtig Barbara Kjelland. For hende er besøgene afgørende for, om hun bliver i Naturerhvervsstyrelsen eller skal finde et nyt job.

- Jeg kender slet ikke Sønderjylland, så jeg skal ned og mærke, hvordan det føles at være der. Jeg er meget intuitiv, så det er vigtigt for mig, at jeg har en god mavefornemmelse, siger Barbara Kjelland.

Naturerhvervsstyrelsen flytter knap 400 arbejdspladser til Augustenborg. I alt bliver 3.900 statslige arbejdspladser flyttet fra København og ud i landet.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på syd@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.