V-bagland om Eva Kjer-afgang: Vi er kede af det

I det syd- og sønderjyske bagland er man ærgerlige over ministerens exit.

Eva Kjer Hansen kommer fra Aabenraa, og i det syd- sønderjyske bagland er man kede af at miste hende som minister. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

I det syd- og sønderjyske bagland er man ærgerlige over, at Eva Kjer Hansen forlader posten som minister.

V-borgmester i Varde Kommune, Erik Buhl, er ked af, at Eva Kjer Hansen stopper som fødevare – og miljøminister.

- Det er jeg rigtig rigtig ked af. Vi havde en rigtig dygtig og handlekraftig minister. Hun evnede at vægte balancen mellem miljøet og landsbrugs-erhvervet, siger Erik Buhl.

Og næstformanden for Venstre i Aabenraa Kommune Hans Petersen ærgrer sig også.

- Jeg er vældig ked af det, for hun har gjort en god figur, og hun er en seriøs politiker. Så på demokratiets vegne der er jeg vældig ked af det, siger Hans Petersen.

- Det er en lille sag det her. Det sender et dårligt signal til hele demokratiet, for hvad bliver det næste så. Altså hvor lidt skal der til for at vælte en minister, spørger Hans Petersen.

Også Venstres folketingsmedlem Hans Christian Thoning fra Oksbøl begræder Eva Kjer Hansens afgang.

- Det er ærgerligt, for Eva Kjer er en fremragende og kompetent minister. Og det, at hun har været udsat for det her stormvejr, er jo beklageligt.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på syd@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.