Vanvidskørsel: Bilist ræsede med over 200 km/t på landevej

Bilisten får en kæmpe bøde og mister kørekortet.

Poltiet var klar med en fartkontrol i aftes på landevejen Lunderskovvej ved Vejen. Her blev en bilist taget i at køre med 201 kilometer i timen. (Foto: claus fisker © Scanpix)

- Fuldstændig uforsvarligt og sindssygt.

Sådan skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter, efter betjente i aftes noterede en bilist, der kørte 201 kilometer i timen på Lunderskovvej ved Vejen.

Det er en strækning, hvor man kun må køre 80 kilometer i timen.

Politiet er nærmest i chok i over, at en bilist kan finde på at køre så stærkt.

- Det er jo vanvittigt at køre så stærkt. Man tror næsten, det er løgn. Det er utroligt, at nogen har så lidt respekt for fart, siger vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi Henrik Sønderskov.

Kan ikke mindes noget tilsvarende

Bilisten mister kørekortet og står til en tårnhøj bøde på flere tusinde kroner, oplyser politiet. Vagtchefen har ikke set noget lignede før.

Det synlige bevis på at politiets fotokontrol har fanget en bilist, der kørte med 201 kilometer i timen, hvor man må køre 80 kilometer i timen. (Foto: Syd- og Sønderjyllands politi)

- Jeg kan ikke mindes, at vi har haft en sag med en bilist, der har kørt så hurtigt på en landevej, siger vagtchef Henrik Sønderskov.

Bilisten, der kørte med over 200 kilometer i timen, var desværre ikke den eneste, der kørte alt for stærkt. En anden bilist kørte med 158 kilometer på samme strækning.

- Det er bare uforsvarligt, når folk kører så hurtigt. Men vores fartkontroller viser jo, at bilister, der kører så stærkt, desværre findes, fortsætter vagtchef Henrik Sønderskov.

45 gik i fotofælden

Desværre var det ikke de to eneste bilister, der kørte alt for hurtigt på landevejen i aftes. Hele 45 bilister havde foden alt for hårdt på speederen på den pågældende strækning.

Tre fik et klip i kørekortet.

Bilisten, der kørte 201 kilometer i timen mister altså kørekortet og står til en bøde på flere tusinde kroner, mens bilisten, der kørte 158 kilometer i timen, får en bøde og en betinget frakendelse af kørekortet.

Facebook
Twitter