Venstre-borgmester skælder ud over politisk opførsel

Den politiske tone overskygger problemstillingen, mener Haderslevs borgmester.

Haderslevs borgmester er vred over behandlingen af Eva Kjer Hansen (V). Han mener, at fokus fjernes fra politikken. (Foto: Ulrik Bang- DR Syd)

Står det til Haderslevs borgmester Hans Peter Geil (V), så kunne hans politiske kolleger på Christiansborg nyde godt af at repetere Emma Gads ord om takt og tone. Det seneste døgns fokus på minister Eva Kjer Hansen (V) har nemlig været domineret af en opførsel, som borgere og landbrug var bedre tjent uden.

- Jeg synes, det er temmelig barnligt, hvad vi ser lige nu. Det er store ting, der står på spil, siger han.

Haderslevborgmesteren er en del af Eva Kjer Hansens politiske bagland.

Venstre har før klaret en næse

Han mener, at de politiske partier burde holde diskussioner om mistillid bag de lukkede døre på Borgen. Han refererer til, hvordan det politiske spil foregår på Haderslev Rådhus

-Vi kan godt skælde ud internt, men når vi går ud, så er vi enige. Vi er valgt for borgerne, siger Hans Peter Geil.

Og den konklusion ser han gerne, de minder sig selv om i de politiske partitoppe. Han frygter, at dem, der i sidste ende betaler prisen, er det landbrug, som pakken sigter efter.

-Det må ikke gå ud over pakken. Så kan man i mindste fald kan man give ministeren en næse. Det er der før nogen, der har levet med i Venstre, lyder det.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på syd@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.