23-årig stukket ihjel i Kolding

En ung mand blev dræbt i nat i forbindelse med et slagsmål i Kolding.

Den 23-årige blev stukket ned i Hospitalsgade, der går fra Låsbygade til Søgade, lige ved Slotssøen. (Foto: Mikkel Skovsgaard © DR)

En 23-årig mand blev ved midnatstid dræbt i Hospitalsgade i Kolding, oplyser efterforskningsleder ved Sydøstsjyllands Politi, Frede Nissen.

- Politiet bliver kaldt ud til noget slagsmål, og det viser sig, at en ung mand er blevet stukket ned - formodentlig med en kniv, siger han.

Vidner har oplyst, at det var to mænd, der lige efter midnat kom op at toppes, og det endte altså tragisk, selvom offeret stadig var i live, da politiet ankom.

- Det lykkedes og holde liv i ham, men redningsmandskabet må give op, og han afgår så senere senere ved døden, fortæller Frede Nissen.

Formodet gerningsmand anholdt

Politiet anholdte kort efter drabet en 21-årig mand i samme nabolag.

Den dræbte er udenlandsk statsborger og bosiddende i Kolding, mens den anholdte er udenlandsk statsborger med tilknytning til Kolding. De to personers indbyrdes kendskab til hinanden er på nuværende tidspunkt ikke fuldt klarlagt, og er en del af efterforskningen.

Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør kl. 14 ved Retten i Kolding, hvor anklagemyndigheden vil begære dørene lukket. Årsagen til skænderiet mellem de to mænd kendes endnu ikke.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på trekanten@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.