Åbner banken i weekenden for sure Nykredit-kunder

Jyske Bank og Arbejdernes Landsbank, der tilbyder utilfredse kunder hos Nykredit og Totalkredit bedre vilkår, oplever stor bevågenhed.

Arbejdernes Landsbank og Jyske Bank får mange henvendelser fra utilfredse kunder fra Nykredit og Totalkredit. (Foto: Brian Bergmann © Scanpix)

Mange husejere føler sig bonde-fanget af Totalkredit og Nykredit efter selskaberne har meddelt, at bidragssatsen bliver hævet.

Både almindelige og sociale medier er fyldt med sure folk, der er frustrerede over at gebyret uden videre sættes op. Det mærker de hos nogle af de banker, der kan tilbyde et alternativ.

- Det afstedkommer selvfølgelig en del reaktioner, siger filial-direktøren hos Arbejdernes Landbank i Vejle, Henrik Sørensen.

Banken har besluttet at tilbyde de fleste af både nye og eksisterende kunder en såkaldt "bonus", hvor banken dækker noget af udgiften for stigningen af bidragssatsen.

Også hos Jyske Bank har de haft travlt med at snakke med sure boligejere, siger forretningsdirektør, Hanne Møller.

- Lige nu er der en del kunder, der er frustrerede over deres realkreditlån og bidragssatser, som de gerne vil have lidt rådgivning om, siger hun.

Så for at tage lidt af presset af, så er der også nogle af rådgiverne der er på job her lørdag og søndag.

- Vi åbner ekstraordinært en telefonlinje i weekenden, så kunderne kan sidde derhjemme, og få rådgivning om, hvordan de skal forholde sige, siger Hanne Møller.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på trekanten@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.