Dining Week hitter i Jylland

16 restaurationer i Jylland har for første gang i år valgt at være med i Dining Week, der holdes i denne uge.

Forberedelserne til de mange gæster er i fuld gange på Sdr. Bjert Kro, der er med i Dining Week for første gang. (Foto: Asbjørn Andersen © dr)

Indtil nu har Dining Week været forbeholdt københavnere og fynboer, men i år er flere jyske restaurationer hoppet med på konceptet, hvor man for 200 kroner kan få en tre-retters gourmetmenu.

En af de jyske deltagere er Sdr. Bjert Kro i Bjert sydøst for Kolding, hvor indehaver Rasmus Vemmelund ikke var sen til at sige ja til at være med.

- Vi havde da nogle overvejelser, fordi vi tænkte på, hvad vi ville få ud af det, og om vi overhovedet kunne sælge det. Men vi har i forvejen ikke så meget at lave i uge 7, så vi blev enige om at sige ja og være glade, hvis vi solgte 100 billetter, siger han.

Sådan skulle det dog ikke gå - det gik nemlig langt bedre. 650 kuverter har kroen solgt, og det er langt over forventning.

- Vi er glade for, vi kan give folk den oplevelse. Der er mange, der ikke har været herude endnu, og så får de også mulighed for at se stedet og måske komme igen for at fejre deres mærkedage, siger Rasmus Vemmelund.

Både Sdr. Bjert Kro og tre andre af de i alt 16 deltagende jyske restauranter, kan allerede melde om udsolgt.

Dining Week-konceptet startede i 2011 i København, hvor der blev solgt 27.000 billetter. I 2015 kom tre restauranter fra Fyn med, og yderligere otte fynske restaurationer deltager i år, mens de 16 jyske restauranter beliggende i blandt andre Aalborg og Esbjerg også er hoppet med på vognen i 2016.

- Vi er rigtig glade og stolte over, at så mange har været modige nok til at hoppe med på vognen i det jyske, og de har klaret det over al forventning, lyder det fra Marie West, der er kommunikationsmedarbejder for Dining Week.

Der er indtil videre solgt over 120.000 billetter til Dining Week i år.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på trekanten@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.