Genåbnet i alle spor efter uheld på Vejlefjordbroen: Fortsat tung trafik

En lastbilchauffør fik ved otte-tiden et ildebefindende på Vejlefjordbroen og påkørte en personbil, hvorefter broen blev spærret i begge retninger.

Uheld fredag morgen spærrede Vejlefjordbroen i begge retninger. (Foto: Janus Duus-Larsen)

Der er igen farbart i alle spor i både sydgående- og nordgående retning på Vejlefjordbroen, efter et voldsomt uheld fredag morgen omkring klokken otte. En 52-årig mand blev fløjet til Odense Universitetshospital i kritisk tilstand efter uheldet. Hans tilstand er nu stabiliseret, og skaderne var ikke så slemme som først antaget. Det oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhart, til DR Trekanten.

- Uheldet sker, da en 65-årig lastbilchauffør får et ildebefindende og rammer autoværnet. Han vågner tilsyneladende og får rettet lidt kontra, men det resulterer i et sammenstød med en personbil, siger han.

Det er føreren af personbilen, der nu er stabiliseret. Med i bilen var også en 40-årig kvinde, der er i stabil tilstand og kørt til Kolding Skadestue. Lastbilchaufføren er også uskadt.

I forbindelse med ulykken landede en lægehelikopter på broen, og det spærrede alle spor i begge retninger.

Endnu et uheld i køen

Lidt efter klokken 13.00 fredag er der igen farbart i alle spor i både sydgående og nordgående retning, oplyser Vejdirektoratet på Twitter.

Man skal dog være forberedt på en del ekstra rejsetid resten af eftermiddagen, det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Måtte vende biler på tilkørsel

En af årsagerne til den lange oprydningstid er ifølge Sydøstjyllands Politi, at den væltede sættevogn transporterede en række soya-produkter, der blev spredt ud over området.

Fordi oprydningen tog så lang tid, har politiet løbende forsøgt at få biler af motorvejen, ved at vende dem og sende dem tilbage af tilkørslen ved 61A Vejle C. Lastbiler har måttet bakke tilbage.

Vejlefjordbroen er en travl trafikåre og en af de mest trafikerede motorvejsbroer i Danmark.

Opdateret klokken 12.45: Bilist ikke længere i kritisk tilstand efter uheldet. Opdateret klokken 13.20: Genåbnet for trafik i alle spor i begge retninger.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk