Jesper blev skræmt i bilen: To 'dræberklovne' på kørebanen

Fænomenet med uhyggelige klovne, der skræmmer folk fra vid og sans, er nu kommet til Danmark.

De uhyggelige "dræberklovne" er nu også kommet til Danmark. Billedet her er dog fra Roskilde Festival i 2011, hvor nogle festivaldeltagere festede i klovneudklædning (arkivfoto). (Foto: Carsten Snejbjerg/ROCKPHOTO © Scanpix)

Folk udklædt som uhyggelige klovne har de seneste par uger skabt utryghed i blandt andet USA, Storbritannien, Norge og Sverige. Intetanende folk overraskes af såkaldte "killer clowns", der i nogle situationer har en lang kniv eller en økse med sig.

Nu er ser trenden også ud til at være også kommet til Danmark. En mand fra Fredericia blev onsdag aften skræmt af to klovne.

Jesper Kjærsgaard Pind kommer kørende i sin bil, da han cirka 50 meter længere fremme ser en klovn med en økse eller en sabel ude på kørebanen.

Han kører forbi klovnen, men da han længere fremme skal stoppe for fuld vigepligt, kommer endnu en klovn hen og tager fat i bildøren, der dog er låst.

- I situationen bliver jeg rimeligt skræmt og forskrækket, siger han.

Jesper Kjærsgaard Pind tror, at det blot er drengestreger, men han mener alligevel, at det er alvorligt.

- Jeg kunne ligeså godt have kørt den her unge mand ned af bare forskrækkelse, siger han.

For nogle år siden var han i forbindelse med sit job udsat for væbnet røveri, hvor røveren var maskeret.

Den episode sidder stadig i ham, og han vil da heller ikke afvise, at han kunne have slået klovnen, der tog i døren, hvis den ikke havde været låst. Derfor synes han, at det er alvorlige løjer.

- Man kan sgu ikke lige forudse, hvordan man reagerer, når man bliver forskrækket, siger han.

Hos lokalpolitiet i Fredericia har man endnu ikke modtaget nogle konkrete anmeldelser, men de er bekendt med to situationer, hvor klovne har skræmt borgere.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk