Legoland er proppet: Lukker for gæster

Legoland i Billund har i dag så mange gæster, at man ikke lukker flere ind. Det sker for kun anden gang i forlystelsesparkens historie.

Sidst Legoland lukkede dørene for flere gæster var i 2012. Den oprindelige park åbnede i 1968. (Arkivfoto) (Foto: Jakob Jørgensen- Esbjerg © (c) DR)

Det er kun for anden gang i Legolands historie, at parken i dag må lukke dørene for sommergæsterne.

Parken har her til eftermiddag nået sit maksimum for hvor mange gæster, der kan være i Legoland, fortæller direktør Christian Woller.

- Parken har nået sin kapacitet for, hvor mange gæster vi kan have inde og levere en ordentlig oplevelse til. Så det er simpelthen også af sikkerhedsmæssige årsager, at vi vælger at lukke ned nu, siger han.

Menneskemylderet skyldes ikke nogen specielle arrangementer, men ifølge Christian Woller, at det er den første varme sommerdag i lang tid.

- Det er en højsæsondag, og jeg tror, at det skyldes, at der både er danskere og rigtig mange turister, der har ferie. Og så har vi oplevet tidligere, at det ustadige vejr godt kan flytte lidt imellem dagene. Det er nok det, der er sket i dag, siger han.

Sidst Legoland måtte lukke dørene var i 2012 i forbindelse med en koncert, hvor blandt andre Rasmus Seebach spillede.

Legoland åbner planmæssigt igen i morgen onsdag.

Facebook
Twitter