'Me Tarzan. You Jane': Fredericia Teater i nyt samarbejde med Disney

Fredericia Teater skal i 2018 lave en opsætning af Disneys Tarzan.

Scene fra Disneys Tarzan-tegnefilm, historien bliver nu til musical i Fredericia. (Foto: NF © Scanpix)

Fredericia Teater løfter nu sløret for den næste musical.

Næste år skal teatret lave en opsætning af Disneys musical Tarzan. Der er tale om teatrets fjerde samarbejde med Disney.

Tidligere har de samarbejdet om Aladdin, Den Lille Havfrue og senest Klokkeren fra Notre Dame. De tre musicals har til sammen solgt mere end 375.000 billetter.

Musicalen Tarzan får efter planen Danmarkspremiere i oktober næste år på Fredericia Teater, og senere skal den sættes op i København.

Der er denne gang ikke tale om en nyfortolkning af Tarzan, musicalen er baseret tegnefilmsfortolkningen af fortællingen om Tarzan, der vokser op blandt gorillaerne i den vestafrikanske regnskov.

Og der bliver masser af kendte sange og melodier i opsætningen. Oprindeligt var det Phil Collins, der stod for musikken til filmen, og han både Grammy- og Oscarstatuetter for den..

Teaterchef Søren Møller fra Fredericia Teater er glad.

- Det er intet mindre end fantastisk, at vi endnu engang kan præsentere en stor Disney-titel. Tarzan kommer for alvor til at skubbe til, hvad Fredericia Teater kan. Jeg svinger mig i lianerne af begejstring, siger han.

Filmen havde biografpremiere i 1999 og blev en kæmpe succes. Den solgte over 672.000 biografbilletter, hvilket gør den til den næstbedst sælgende Disney animationsfilm herhjemme siden 1999.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter