Stormen ramte Trekantområdet

Stormen fejede hen over Trekantområdet i eftermiddag. Det gav både farlige situationer og bøvl.

Stormen fejede hen over Trekantområdet i eftermiddag. Det gav både farlige situationer og bøvl.

Efterårets første storm ramte Trekanten mandag eftermiddag. I Fredericia blev folk bedt om at blive inde, da flyvende tagsten var en del af gadebilledet i Fredericia By. Helt galt gik det på Musicalakademiet i Fredericia, hvor taget er blæst. I Fredericia Idrætcenter er der også store stormskader, så badelandet og hal 5 og 6 er indtil videre lukket - og folk skal holde sig væk.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at de får rigtig mange henvendelser fra borgere - blandt andet om væltede træer - men de henstiller om, at man kun kontakter politiet, hvis det er akut og livstruende.

Vurderet ud fra antallet af henvendelser, er det politiets vurdering oplever, at stormen rammmer hårdest omkring Kolding, Fredericia og Billund.

Strømafbrydelser og aflysninger

I Jelling er mindst 1000 borgere uden strøm. EnergiMidt oplyser, at strømmen tidligst er tilbage kl. 17.45. Derudover oplyser, EnergiMidt har netop målt mere end 32 m/pr. sek. ved Lindved.

Kolding har også været ramt af strømafbrydelse, men her skulle strømmen være vendt tilbage.

Børn og Unge-afdelingen i Fredericia Kommune aflyser et møde om skolereform på Erritsø Fællesskole i Fredericia, hvor 200 skulle komme.

Genbrugspladserne i Kolding har lukket for i dag. Det samme har musikskolen i Kolding.

 

Facebook
Twitter