VIDEO Regn har regnet Vandværksvej i Vejle væk

Gårsdagens voldsomme regn gik særligt hårdt ud over Grejsdalen i Vejle, som i dag er et mudderkaos.

Vandværksvej lever op til sit navn i dag. Den er fuldstændig revet væk efter de store regnmængder. (Foto: Steffen Lübbert terpling)

Togene kunne ikke køre, en mand blev evakueret, og områder blev spærret.

Regnen væltede ned over Østjylland i går, og særligt i Vejle giver det fortsat problemer i dag, fortæller Jan Lehman, der er beredskabschef for Trekantområdets Brandvæsen.

Beredskabet rykkede ud til tre episoder i aftes, og Jan Lehman har aldrig set noget lignende.

- Aldrig nogensinde, det kan jeg skrive under på. De beboere, vi har talt med, fortæller, at de heller aldrig har set noget lignende, siger han.

Især i det indre Vejle og Grejsdalen fik store mængder vand, og det var et overvældende syn, da himlen pludselig åbnede sine sluser, fortæller Mette Thomsen Bi, som bor nederst på den hårdt ramte Vandværksvej i Grejsdalen.

- Der mødte os rivende vandmasser, som strømmede ud. Vi har lyttet til vandet hele natten, og det var voldsomt, siger hun.

Det bekymrede også beboer Kaj Stubben.

-Vores garage er dækket af en halv meter mudder og sten. Vi kan ikke komme ud med vores biler, og vejen er fuldstændigt væk, siger han.

- I nat kom vi hjem til en flod i stedet for en vej. Det er helt uoverskueligt, siger han.

I alt modtog Falck 55 henvendelser fra husejere, der var berørt af regnen. Desuden blev to skoler oversvømmet, og en enkelt mand måtte evakueres og har overnattet på hotel, fordi hele huset stod under vand.

FacebookTwitter