Seks faddere til prinsessen

Kronprinsparret har valgt seks faddere til deres lille datters dåb. Der var tale om to kongelige og fire af parrets venner.

De seks faddere. Fra venstre Marie Louise Skeel, Christian Buchwald, Nadine Johnston og Peter Heering, der alle er venner af kronprinsparret. I blå kjole er det prinsesse Alexia og helt til højre prinsesse Mathilde af Belgien. (© DR)

Seks personer tæt på kronprinsparret sad i forreste række, da den lille prinsesse blev døbes. Der var tale om to kongelige og fire af parrets venner.

Kronprins Frederiks kusine, prinsesse Alexia, var fadder sammen med prinsesse Mathilde af Belgien.

En gravid Alexia er fadder

Prinsesse Alexia, der er ældste datter af det græske ekskongepar, Konstantin og Anne-Marie, er gravid med sit fjerde barn. Hun og gemalen, Carlos, har i forvejen to døtre og en søn.

Prinsesse Mathilde af Belgien er gift med den belgiske tronfølger, prins Philippe, og parret har tre børn, to drenge og en pige.

De fire øvrige fadder er dr. Nadine Johnston, der er en nær veninde af kronprinsse Mary, overlæge, dr.med. Christian Buchwald, direktør, major Peter Heering og hofjægermesterinde Marie Louise Skeel, der alle er nære venner af kronprinseparret.

Facebook
Twitter