11 lig fundet under mystiske omstændigheder i New Delhi

Det lokale politi mistænker en kombination af drab og selvmord som led i et okkult ritual.

En betjent skriver noter i vinduet til det hus, hvor 11 lig blev fundet søndag morgen. I gaden nedenfor strømmede nabolagets beboere til for at sørge over familien. (Foto: STRINGER © Scanpix)

En lokal New Delhi-indbygger gjorde i morges lokal tid en gruopvækkende opdagelse i den nordlige bydel Burari. Han undrede sig over, at nabofamilien Bhatia ikke havde åbnet deres lille butik til sædvanlig tid, så han kiggede han ind ad den ulåste dør.

Her fandt han sine naboer hængende døde fra loftet med bind for øjnene og hænderne bundet bag ryggen. På gulvet foran de hængte kroppe lå familiens ældste, en 77-årig kvinde, død.

De afdøde, som hang fra loftet var kvindens to sønner, deres koner og deres fem børn – i alt ti mennesker. To af de afdøde var 15 år gamle. Det skriver det New Delhi-baserede medie NDTV.

Familien har boet i det samme område i den indiske hovedstad i 20 år og sammen drevet en lille dagligvareforretning.

Okkulte motiver

Først mistænkte det lokale politi selvmord, men den mistanke bakker den indblandede nabo ikke op om. Han fortæller til det asiatiske nyhedsbureau IANS, at familien var i gang med at forberede et bryllup, som de glædede sig meget til.

- De kan ikke have begået selvmord. Jeg talte med Bhupinder (en af de afdøde, red.) i går aftes. Han var meget glad, og der var ingen tegn på uro, siger den navnløse nabo.

Det har fået det lokale politi til at se i flere andre retninger. Netop nu arbejder de ud fra en teori om, at et enkelt familiemedlem kan have slået de resterende ihjel og derefter taget sit eget liv.

Muligvis som led i et okkult ritual, udtaler de ansvarlige efterforskere i en pressemeddelelse efter at have fundet håndskrevne noter, som antydede at medlemmer af familien var interesseret i det spirituelle.

- Disse noter havde store sammenfald med den måde, hvorpå de afdødes munde og øjne var tapet til, skriver politiet i den officielle udtalelse.

Facebook
Twitter