13 mennesker er skudt i park i Chicago

10 voksne, to teenagere og et barn er ramt af skud. En pige på tre år er blandt ofrene, skriver lokale medier

Politiet i Chicago oplyser, at 10 voksne og en pige på tre år er såret i et skyderi i en af byens parker. Det skriver nyhedsbureauet AP. Derudover er to teenagere også ramt.

Flere ambulancer er sendt til parken, som ligger byens sydvestlige del.

Alle de sårede er i live, forlyder det. Fire af dem er såret alvorligt.

Måske skudt i hovedet

James Mungovan er chef for redningstjenesten, og han fortæller Chicago Tribune, at de sårede er kørt til sygehuse i nærheden. Et af dem har muligvis fragtet sig selv til skadestuen, skriver Chicago Tribune.

Tre af ofrene og den tre-årige skulle være kommet slemt til skade. Barnet er muligvis skudt i hovedet. http://www.chicagotribune.com/news/local/breaking/chi-chicago-shootings-violence-sept-19-to-20-4-shot-on-south-side-20130919%2c0%2c3683126.story

Nogle medier skriver, at én mand skød løs - andre skriver, at der var to. Men ingen er anholdt endnu.

Skyderiet skete på en basketballbane i Cornell Square Park klokken 22.15 torsdag aften lokal tid - det svarer til klokken 05.15 dansk tid.

18 skudt på fire timer

Skyderiet sker bare fire dage efter, at 12 mennesker blev dræbt i et skyderi på Washington Navy Yard.

Det seneste døgn har været voldsomt i Chicago. I alt er 18 mennesker blevet skudt på bare fire timer, skriver Chicago Tribune. Ud over masseskyderiet i Cornell Square Park er en 36-årig mand skudt og dræbt på gaden.

En teenagedreng er blevet skudt i foden, to mænd i 20'erne er ramt af patroner, og så blev en mand på 21 år blev passet op og skudt i begge ben. Bare for at nævne nogle eksempler.

Facebook
Twitter