71 kister med flyofre bæres ind på lille brasiliansk stadion

Den brasilianske fodboldklub Chapecoense holder mindeceremoni for sine døde fodboldspillere og andre klubfolk.

  • Pårørende til de omkomne fodboldspillere går en runde på stadion. (Foto: Nelson Almeida © Scanpix)
  • Soldater bar de 71 kister ind på Arena Conda i Chapeco, der har plads til 19.000 tilskuere. (Foto: Fernando Bizerra Jr © Scanpix)
  • Ved flyulykken omkom 71 personer - heraf 19 medlemmer af byens fodboldhold, der overraskende havde kvalificeret sig til finalen i en sydamerikansk turnering. (Foto: Sebastião Moreira © Scanpix)
  • Ved ulykken overlevede seks personer. De omkomne blev ved mindehøjtideligheden anbragt i et særlig telt i den ene ende af stadion. (Foto: Sebastião Moreira © Scanpix)
1 / 4

71 kister er båret ind på Arena Conda-stadion i byen Chapecó i Brasilien.

Det er soldater, som bærer kisterne ind i et særligt telt, der er rejst i den ene ende af klubben Chapecoenses hjemmebane.

Det er et forholdsvist lille stadion med plads til 19.000 tilskuere. Det ser ud til, at hver en plads er besat, selv om himlen har åbnet sluserne og lader kraftige regnbyer piske ned over ceremonien.

De 71 omkom, da et chartret fly med byens fodboldhold og andre med tilknytning til holdet, mandag styrtede ned nær byen Medellin i Colombia. Her skulle holdet spille finale i en sydamerikansk turnering.

Flyet styrtede ned i nogle højdedrag nær ved Medellin, tilsyneladende fordi det løb tør for brændstof.

Seks af de 77 mennesker om bord overlevede.

/ritzau/

Facebook
Twitter