Tema Terrorangreb i Paris

Abdeslam er udskrevet fra hospitalet

Salah Abdeslam skal efter planen afhøres hurtigt af belgisk politi og en undersøgelsesdommer, skriver Le Figaro.

Ved anholdelsen af Salah Abdeslam i aftes blev både han og en anden eftersøgt såret, og de blev efterfølgende kørt på hospitalet. (Foto: AURORE BELOT © Scanpix)

Salah Abdeslam, der er mistænkt for medvirken til terrorangrebet i Paris i november, er udskrevet af hospitalet i Bruxelles. Her er han blevet behandlet for sår, han fik i forbindelse med sin anholdelse i aftes.

En anden person, der blev anholdt sammen med Abdeslam, kom også til skade, men han er også udskrevet nu, siger borgmesteren i Bruxelles.

Terrorangreb i Paris

130 personer blev fredag d. 13. november dræbt ved skud- og bombeangreb seks forskellige steder i Paris. Følg dækningen på dr.dk her.

Gå til tema

- De to terrormistænkte har forladt Saint-Pierre hospitalet, skriver Bruxelles borgmester, Yvan Mayeur, på Twitter.

Han skriver ikke, hvor de to er bragt hen.

Ifølge Le Figaro skal Salah Abdeslam og hans medsammensvorne efter planen hurtigt afhøres af belgisk politi og en undersøgelsesdommer.

Det skal formentlig ske, inden der tages hul på spørgsmålet om udlevering til Frankrig, skriver France24.

Salah Abdeslam er formentlig den sidste overlevende af de ti formodede gerningsmænd bag terrorangrebet i Paris den 13. november.

Den anden anholdte er mistænkt for at have deltaget i planlægningen af angrebet. Han går både under navnet Monir Ahmed Alaaj, som der stod i et falsk syrisk pas, og Amine Choukri, som der stod i falske belgiske id-papirer.

/DR Nyheder/