Angreb mod marked i Yemen koster 40 personer livet

Et angreb tæt på Yemens hovedstad, Sanaa, har kostet op mod 40 personer livet, skriver Reuters.

De fleste af ofrene var civile. Ud over de 40 dræbte blev 30 personer såret i angrebet. (Foto: © Yahya Arhab, Scanpix)

40 personer er dræbt i Yemen efter luftangreb udført af den saudiarabisk-ledede koalition, der bekæmper Houthi-oprørere i Yemen. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Angrebet ramte et marked nordøst for Yemens hovedstad, Sanaa,

De fleste af ofrene var civile. Ud over de 40 dræbte blev 30 personer såret i angrebet, fortæller indbyggere i byen til Reuters.

Ingen af tallene er dog ikke bekræftet og ifølge nyhedsbureauet AFP ligger dødstallet lige nu på 30 personer efter angrebet, der ramte Nehm-distriktet ved Sanaa.

Målet med angrebet var at ramme tre køretøjer, der tilhører oprørere, netop som de var på vej ind på markedet i byen Naqil bin Ghaylan, skriver AFP.

Mediet Saba, der kontrolleres af oprørere, oplyste oprindeligt, at dødstallet var oppe på omkring 60 civile. Angrebet ramte Khulaqa-markedet, der er kendt for at sælge det narkotiske stof khat, der bliver tygget i dele af Yemen.

I Nehm-distriktet er medlemmer af den saudiarabisk-ledede koalition rykket nærmere oprørerne i et forsøg på at komme videre til hovedstaden Sanaa.

Koalitionen iværksatte i marts sidste år en luftkampagne mod oprørene for at støtte op om den internationalt anerkendte præsident Abedrabbo Mansour Hadi.

/ritzau/