Anholdte i Thailand er del af en bande

De to svenskere og en brite, der i går blev anholdt i Thailand for misbrug af mindreårige drenge, var den del af en bande på syv, mener politiet.

To svenskere og en brite er anholdt i Thailand, mistænkt for misbrug af mindreårige drenge. Politiet mener, at de er en del af en bande på syv. (Foto: © Narong Sangnak, Scanpix)

De to svenskere og en brite, som Thailands politi i går anholdt for at have dyrket sex med drenge under 15 år, er alle tre i 60'erne.

Vicepolitichefen i Pattaya siger, at de tre anholdte er en del af en bande på syv. To andre udlændinge har ifølge politiet forladt Thailand, mens en tredje udlænding og en thailandsk mand eftersøges.

Der foreligger ikke oplysninger om nationaliteten på de tre andre udlændinge i den påståede pædofilbande.

Er rejst ind og ud af Thailand

De tre mænd blev anholdt i deres lejede hus i Pattaya. De er pensionister og er rejst ind og ud af Thailand, siger vicepolitichefen.

De thailandske myndigheder gik i aktion efter et tip fra skandinavisk politi, der fortalte, at mændene var rejst til Thailand for at købe sex, og at de havde misbrugt syv drenge under 15 år.

Politiet siger, at det har konfiskeret computere fra mændene, og der ligger angiveligt adskillige billeder af mindreårige på computerne.