Anmeldelse om skud skabte terrorfrygt i London

Flere undergrundsstationer har været lukket, mens politiet reagerede på skudanmeldelser.

Politiet har ikke kunne spore nogen mistænkte, ligesom at de heller ikke har kunne finde beviser på, at der skal være blevet affyret skud. (Foto: Simon Dawson © Scanpix)

Klokken 17:43 dansk tid rykkede bevæbnet politi talstærkt ind på undergrundsstationen Oxford Circus ved et af de største shopping-strøg i London efter anmeldelser om skyderi.

Stationen er blevet evakueret, og politiet opfordrer samtidig personer, der befinder sig ved stationen, om at søge ind i bygninger og at undgå områder ved Oxford Street og Regent Street. Også stationen Bond Street er blevet lukket.

Ifølge det lokale Metropolitan Police er betjente sendt til stedet for at undersøge en anmelde af en "hændelse".

- Politiet har reageret som om, hændelsen er terrorrelateret. Betjente er på stedet og er i gang med en aktion, oplyser den lokale politimyndighed i en officiel meddelelse.

- Politiet har indtil videre ikke lokaliseret nogen ofre, står der.

Billeder og videoer fra stedet på sociale medier har vist betjente, der vogter indgange til undergrundsstationen, og en masse personer, som skrigende og grædende løber fra stedet i panik.

Politiet har ikke kunne spore nogen mistænkte, ligesom at de heller ikke har kunne finde beviser på, at der skal være blevet affyret skud, skriver Metropolitan Police i en pressemeddelelse.

Begge undergrundsstationer er blevet genåbnet.