Armbånd blandt årets værste produkter

En australsk forbrugerorganistation har udnævnt årets værste produkter. Den tvivlsomme ære tilfalder blandt andet et armbånd, der påstår at tilføre ejeren energi.

"Power Balance" er et armbånd af silikone, som ved hjælp af særlige hologrammer optimerer kroppens energifelt. Det betyder større fleksibilitet, bedre balance og styrke, når man træner.

Sådan lyder i hvert fald producentens beskrivelse, som tilsyneladende bakkes op af sportsstjerner som golfspilleren Ian Poulter og basketballlegenden Shaquille O'Neal.

Fup og snyd

Men den australske forbrugerorganisation Choice konkluderer, at det eneste, Power Balance kan bruges til, er at tømme forbrugernes lommer. Læs anmeldelsen her.

Derfor er armbåndet, der kan købes til lidt over 300 kroner på Power Balances australske hjemmeside, blandt modtagerne af "Shonky Awards", som Choice uddeler hvert år. Shonky kan oversættes med fordægtig.

Ens piller

Blandt de øvrige prismodtagere er de smertestillende midler, der sælges under navnet Nurofen.

Nurofen-pillerne er målrettet forskellige typer smerte som migræne, rygsmerter og ondt i nakken. Men test afslører, at indholdet i de forskellige piller er identisk.

Alle modtagere af Shonky Awards kan findes på Choices hjemmeside.

Facebook
Twitter