Armbrøst-dræbte var medlem af middelalder-klub: To af dem havde testamente på hotellet

Den tyske anklagemyndighed betragter sagen om de tre døde som et bestilt mord og selvmord.

De tre lig blev fundet på et hotel i den sydtyske by Passau lørdag morgen. (Foto: Lino Mirgeler © Scanpix)

Politiet har fundet testamenterne på to af de tre personer, der i lørdags blev fundet døde på et hotelværelse i den sydtyske by Passau.

Det oplyser en talsmand for den lokale anklagemyndighed ifølge BBC.

På hotellet blev en ansat mødt af et uvant syn, da vedkommende lørdag morgen åbnede døren til et værelse, hvor ingen svarede, da der blev banket på døren.

På sengen lå ligene af en 53-årig mand og en 33-årig kvinde, der holdt hinanden i hånden. På gulvet ved sengen lå liget af en 30-årig kvinde.

Alle tre var ramt af armbrøst-pile.

Testamenterne tilhører ifølge anklagerne manden og kvinden, der blev fundet døde på sengen, og den lokale anklagemyndighed betragter sagen som 'et bestilt mord og selvmord', skriver AFP.

Ifølge tyske medier drev den 53-årige mand en butik i Vesttyskland, hvor der bliver solgt middelalderlige artefakter som sværd, knive og mjød. (Foto: Thorsten Wagner © Scanpix)

De tre var tjekket ind på et værelse med en dobbeltseng og en enkeltseng på hotellet i Passau fredag aften. De havde betalt omkring 300 euro for tre overnatninger og havde ikke bestilt morgenmad.

Medlemmer af middelalderklub

De to personer på sengen blev ifølge obduktionsrapporten dræbt, da pile fra en armbrøst ramte dem i hjertet. Manden var blevet skudt to gange i hovedet og to gange i brystet, mens kvinden havde en pil siddende i hovedet og en anden i brystet.

Den 30-årige kvinde døde af en enkelt pil, der er gået gennem halsen på hende, skriver The Telegraph.

Der har ikke været nogen tegn på kamp inde på værelset, og det ser ikke ud til, at nogen af de aføde har ydet modstand.

Politiet har tidligere oplyst, at der ikke menes at have været andre mennesker til stede på hotelværelset.

Efterforskningen af sagen er stadig i gang, og politiet arbejder fortsat med at etablere forbindelsen mellem de tre personer på hotelværelset.

Ifølge BBC var alle tre registreret på en hjemmeside drevet af den belgiske organisation International Jousting League, der arrangerer middelalderturneringer og blandt andet rangerer deres medlemmer ud fra deres evner til at bruge middelaldervåben og at ride.

To lig fundet i 30-årigs lejlighed

Siden lørdag morgen har politiet fundet tre armbrøster på hotelværelset. To af dem er der affyret pile med, mens den tredje lå ubrugt i en taske.

I Tyskland er jagt med armbrøst forbudt, men enhver over 18 år kan købe en lovligt.

Under efterforskningen af sagen gjorde politiet et opsigtsvækkende fund omkring 700 kilometer nord for hotelværelset i Passau.

I går fandt politiet nemlig ligene af to kvinder i en lejlighed i den nordtyske by Wittingen. Lejligheden tilhører den 30-årige kvinde, der blev fundet på gulvet på hotelværelset.

- Vi har fem døde. Så meget er klart. Alt andet er vi i tvivl om, siger senioranklager i Passau, Walter Feiler, ifølge The Telegraph.

Ifølge Walter Feiler er det ikke sikkert, hvor længe de to lig har ligget i lejligheden.

- Ligene blev fundet, fordi en af naboerne havde hørt om sagen i Passau og fortalte politiet, at postkassen til lejligheden svømmede over, og at der kom en mærkelig lugt fra lejligheden, siger han til BBC.

Politiet har ikke oplyst, hvordan de to kvinder i Wittingen har mistet livet, men de er ikke blevet skudt med armbrøst.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter