BILLEDER Frankrig i undtagelsestilstand: Mindst 40 dræbt og 100 taget som gidsler

Frankrig er her til aften blevet udsat for adskillige skud- og bombeattentater.

  • Op mod 6 skud- og bombeattentater har her til aften ramt den franske hovedstad, hvor dødstallet fortsætter med at stige og hvor op mod 100 holdes som gidsler. (Foto: Christophe Petit Tesson © Scanpix)
  • Angrebene kommer samme dag, som Tyskland og Frankrig har spillet venskabskamp i netop Paris. (Foto: Kenzo Tribouillard © Scanpix)
  • Folk fik ikke lov til at forlade det franske nationalstadion, før kampen var spillet færdig. (Foto: Franck FIfe © Scanpix)
  • Her evakuerer redningspersonale personer nær spillestedet Bataclan, hvor der netop nu holdes op mod 100 gidsler. (Foto: Dominique faget © Scanpix)
  • Tre bomber blev udløst tæt ved det franske stadion under kampen og flere blev såret. (Foto: IAN LANGSDON © Scanpix)
  • Redningspersonale er her ankommet til et de attentatramte restauranter, hvor flere er dræbt og såret. (Foto: Philippe Wojazer © Scanpix)
1 / 6

De franske grænser er blevet lukket og Frankrig erklæret i undtagelsestilstand, efter Paris her til aften har dannet ramme om adskillige skud- og bombeattentater. Mindst 40 er dræbt og op mod 100 holdes som gidsler på et spillested i den franske hovedstad.

Skudepisoderne fandt sted fredag aften rundt omkring i den franske hovedstad og tre bomber sprang nær det franske nationalstadion, hvor Frankrig og Tyskland spillede venskabskamp.

Sådan lød det på Stade de France, da bomberne gik af.

Den franske præsident, Francois Hollande, var selv til stede på stadion da eksplosionerne faldt, men blev omgående evakueret.

Se billederne fra Paris ovenfor.

Facebook
Twitter