BILLEDER Tåregassen strømmer ud blandt politi og demonstranter i fransk flygtningelejr

200 flygtninge og demonstranter protesterede mod leveforholdene i flygtningelejren 'The Jungle' i Calais.

  • Tåregas fyldte luften og vandkanonerne var rullet frem, da demonstranter i dag var mødt op ved den såkaldte The Jungle i Calais, Frankrig. (Foto: © PASCAL ROSSIGNOL)
  • Her bor 7.000 til 10.000 migranter i telte og selvbyggede huse, der håber på at nå ind i Storbritannien. (Foto: © Philippe Huguen, AFP or licensors)
  • . 50 personer, der demonstrerede mod de kummerlige forhold i området og 200 migranter stødte sammen med politiet, der affyrede tåregas og vandkanoner. (Foto: © Philippe Huguen, AFP or licensors)
  • Samtidig blev 150 demonstranter fra Paris, der havde kursen mod Calais stoppet af myndighederne. (Foto: © Philippe Huguen, AFP or licensors)
  • Rejsen er farlig, og flere migranter har mistet livet i forsøget på at forlade Frankrig. (Foto: © PASCAL ROSSIGNOL)
  • Lige nu forsøger man at komme problemet til livs ved at bruge 15 millioner kroner på en fire meter høj mur, der skal beskytte lastbilchaufførerne, når de kører mod færgelejet, så migranter ikke kan blokere vejbanerne eller true chaufførerne, hvilket også er sket i flere tilfælde. (Foto: © PASCAL ROSSIGNOL)
  • Den franske præsident, François Hollande, har bebudet, at lejren skal lukkes, og at der ikke må dukke lignende områder op i fremtiden. (Foto: © Philippe Huguen, AFP or licensors)
  • Migranterne har været en hovedpine for franske og britiske myndigheder, da de forsøger at komme ind i Storbritannien, blandt andet ved at snige sig ombord på toge eller hægte sig fast på lastbiler, der kører ind i landet via Eurotunellen og færgeleje. (Foto: © Philippe Huguen, AFP or licensors)
1 / 8

Tåregas fyldte luften og vandkanonerne var rullet frem, da demonstranter i dag var mødt op ved den såkaldte The Jungle i Calais, Frankrig. Her bor 7.000 til 10.000 migranter i telte og selvbyggede huse, der håber på at nå ind i Storbritannien. 50 personer, der demonstrerede mod de kummerlige forhold i området og 200 migranter stødte sammen med politiet, der affyrede tåregas og vandkanoner.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Samtidig blev 150 demonstranter fra Paris, der havde kursen mod Calais stoppet af myndighederne.

Migranterne har været en hovedpine for franske og britiske myndigheder, da de forsøger at komme ind i Storbritannien, blandt andet ved at snige sig ombord på toge eller hægte sig fast på lastbiler, der kører ind i landet via Eurotunellen og færgeleje. Rejsen er farlig, og flere migranter har mistet livet i forsøget på at forlade Frankrig.

Lige nu forsøger man at komme problemet til livs ved at bruge 15 millioner kroner på en fire meter høj mur, der skal beskytte lastbilchaufførerne, når de kører mod færgelejet, så migranter ikke kan blokere vejbanerne eller true chaufførerne, hvilket også er sket i flere tilfælde.

Den franske præsident, François Hollande, har bebudet, at lejren skal lukkes, og at der ikke må dukke lignende områder op i fremtiden.