Britisk politi skyder kvinde i antiterroroperation i London

En kvinde er såret af skud, og fire er anholdt, i en antiterroroperation i det nordvestlige London og i Kent.

En kvinde er blevet skudt af britisk politi, mens fire personer er anholdt, i en antiterror-operation i Willesden i det nordvestlige London og i Kent torsdag aften.

Det oplyser Londons politistyrke ifølge BBC.

Kvinden, der er i 20'erne, var blandt de mistænkte i operationen og forbliver i politiets varetægt på et hospital i den britiske hovedstad.

Det er uvist, hvilken tilstand kvinden er i.

Antiterrorpoliti

Mobiloptagelser fra episoden viser ifølge flere britiske medier tungt bevæbnet antiterrorpoliti nærme sig et rækkehus i Willesden.

Lokale beboere fortæller til The Mirror, at de kunne høre flere skud blive affyret under hændelsen, der skete omkring klokken 19.

En dreng på 16 år, en mand på 20 år og en kvinde på 20 år blev anholdt på adressen i Willesden efter skyderiet, mens en 43-årig kvinde blev anholdt i Kent.

Ingen forbindelse til episode

De fire er anholdt på mistanke om forberedelse og anstiftelse af terrorhandlinger, skriver flere medier.

- Adressen og personerne forbundet med operationen har været under observation af antiterrorbetjente som del af en større operation, udtaler en talsmand for politiet i en erklæring ifølge The Mirror.

Scotland Yard, hovedkvarteret for Londons politistyrke, understreger, at operationen i Willesden ikke er knyttet til en episode torsdag eftermiddag, hvor en mand blev anholdt for våbenbesiddelse ved Whitehall i London, hvor flere ministerier ligger.

/ritzau/