Britiske medier: Kvinde dræbt ved angreb i London

Flere er også alvorligt såret, siger hospitalskilder til BBC og PA.

En kvinde er dræbt og flere er alvorligt såret efter angreb ved det britiske parlament i London. (Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS © Scanpix)

En kvinde er dræbt og flere er alvorligt såret efter angreb ved det britiske parlament i London.

Det skriver de to britiske medier PA, BBC og The Telegraph, der citerer en læge ved navn Colleen Anderson.

Kvinden skulle angiveligt have befundet sig på Westminster Bridge, hvor der er meldinger om, at et køretøj skulle have kørt ind i op mod 10 personer. De hårdt sårede skulle også have befundet sig der.

Dette er dog endnu ikke bekræftet fra officielt hold.

Ud over en hændelse ved Westminster Bridge skulle en person have forsøgt at trænge ind i det britiske parlament. Den formodede gerningsmand er er blevet skudt af politiet, efter han havde angrebet en betjent med en kniv.

Politibetjenten skulle ifølge BBC være blevet såret under angrebet. Det oplyser en talsmand for underhuset i det britiske parlament.

Scotland Yard oplyser til BBC, at de betragter angrebet som en terrorhandling, indtil andet er bevist.

Der er fortsat usikkerhed omkring, hvilken sammenhæng der er mellem de to hændelser, ligesom meget få oplysninger er bekræftet fra officiel hold.

Westminster Bridge er afspærret i begge retninger, og politiet beder befolkningen holde sig fra følgende områder: Parliament Square, Whitehall, Westminster Bridge, Lambeth Bridge, Victoria Street og Victoria Embankment.