Broes løsladelse minut for minut

Retten i Miami har besluttet at løslade den narkosigtede Camilla Broe. DR's reporter Claus Fahrendorff fulgte retsmødet der endte med en løsladelse.

Retten i Miami har besluttet at løslade den narkosigtede Camilla Broe. DR's reporter Claus Fahrendorff fulgte retsmødet der endte med en løsladelse. Her kan du læse hvad der skete i retssalen.

21.29

Anklageren og forsvareren er netop ankommet. Nu venter vi på dommer Fredrico Moreno. Forsvarer Van Vliet siger til DR at hun håber på at Camilla Broe endelig kommer ud af fængsel nu.

21.31

Vi venter også på at se hvorvidt Broe også kommer til retten, men det forventes hun at gøre.

21.32

Camilla er netop kommet smilende ind i retten. Hun har fodlænker på og lysebrunt fangetøj på, og taler lige nu med forsvareren.

21.34

Anklageren er for første gang alene i retten. Forsvareren har som sædvanligt sin assistent med.

21.36

der er meget stille i retten. Alle venter med spænding på dommeren.

21.38

Forsvareren kikker flere gange utålmodigt på klokken. Broes forsvarer er en ganske bestemt dame.

21.43

Og vi venter stadig på dommeren. Der er også journlister fra både Ekstrabladet og TV2 i retssalen.

21.44

Camilla Broe ser rolig og afslappet ud, men tager af og til nogle dybe indåndninger.

21.47

Folk er begyndt at småsnakke med hinanden, da dommeren stadig ikke er dukket op. Og beslutningen om Broes fremtid trækker ud.

21.52

Så er vi i gang, dommeren er kommet ind. Dommeren gentager at han mener at sagen afvises på grund af forældelse.'

21.54

Dommeren spørger anklageren hårdt: "Vil du holde hende i fængsel et år uden rettegang". Hun har jo et barn siger dommeren.

21.57

Anklageren får store tæsk. Dommeren lader tydeligt skinne igennem at anklageren ikke har gjort sit arbejde ordenligt. Han virker sur på anklageren.

21.58

Nu råber de alle af hinanden. Dommeren er meeeeget direkte, næsten brutal. Han er sur over at Broe ikke vil have nogne legal status hvis hun kommer ud mod kaution men ikke for lov at rejse ud af landet. Anklageren har svært ved at forklare sig.

22.00

Folk griner nu. Anklageren bliver ydmyget af dommeren. Det er som at se en dreng i skolen få skæld ud af læreren. det e næsten pinligt.

22.02

Alt hvad anklageren foreslår bliver skudt ned af dommeren.

22.03

Nu vil dommeren vide hvor Broe skal bo hvis hun kommer ud. På gaden??? spørger han frækt. "...på den anden side har hun jo tag over hovedet nu" drillende.

22.05

Camilla Broe har ingen penge at leve for her, siger dommeren, ingen vil holde hende i fængsel mere, så hvad er løsningen spørger dommeren konstant.

22.07

"Vil du lytte til mig NU" snerrer anglageren tilbage

22.10

Anklageren er dybt frustreret. Nu bider han fra sig og fortæller at Broe bør blive i USA. Broe er fanget i et juridisk tomrum. Ingen ved hvad hendes status vil være hvis hun kommer ud. Formelt vil hun være en illegal immigrant hvis hun kommer ud i USA uden opholdstilladelse.

22.13

Sagen er i hårdknude! Ingen kommer op med en løsning på hvor Broe skal være hvis hun kommer ud. Den eneste logiske løsning vil være at lade hende rejse hejm mener dommeren.

22.15

Nu foreslår forsvareren at Broe skal få rejse hejm.

22.16

Dommeren vil nu løslade Broe i morgen, hun kommer ud enten i morgen eller på mandag.

Facebook
Twitter