Canadisk kvinde vågnede op i et mørkt, parkeret fly

Blev fundet af chokeret bagagemeadarbejder.

Der var mørk og koldt, da Tiffani Adams vågnede i flyet. (Foto: Chris Helgren © Scanpix)

En canadisk kvinde har været hårdt plaget af mareridt i den seneste tid. Årsagen er en noget chokerende episode, hun oplevede den 9. juni, da hun begav sig ud på en 90 minutters flyvetur med Air Canada fra Quebec til Toronto.

Tiffani Adams fortæller, at hun faldt i søvn undervejs, og da hun vågnede, var hun efterladt mutters alene i et mørkt, parkeret fly.

Her sad hun og hundefrøs i sit sæde stadig fastspændt af sikkerhedsbæltet.

Tiffani Adams fortæller om sin oplevelse på Facebook, og historien bekræftes af Air Canada, der er ved at undersøge, hvordan de kunne overse en passager på den måde.

Kvinden fortæller, at hun vågnede omkring midnat, hvilket var et par timer efter, flyet var landet. Heldigvis var der en smule strøm på hendes telefon, så hun kunne ringe til en veninde og fortælle, at hun var strandet i et mørkt fly.

Strømmen på telefonen gik efter et minuts samtale, og da flyet var slukket, var der ingen mulighed for at lade den op.

Bagagemedarbejder i chok

Tiffani Adams fandt i mellemtiden en lommelygte i cockpittet, lyste rundt og forsøgte at trække opmærksomhed udefra. Hun fik med besvær åbnet døren ud til, men der var alt for langt ned til jorden til, at hun kunne springe. Heldigvis dukkede en bagagemedarbejder op og kunne køre en stige hen til den nødlidende kvinde.

- Han var vist lidt chokeret, fortæller Tiffani Adams.

Som et plaster på såret blev hun efterfølgende tilbudt at blive transporteret til et hotel i en limousine af Air Canada. Men hun foretrak at blive kørt hjem til trygge rammer så hurtigt som muligt.

Tiffani Adams er efterfølgende blevet ringet op to gange af Air Canada i forbindelse med deres undersøgelse af sagen og har modtaget op til flere undskyldninger.

Hun arbejder stadig på at komme sig over chokket.

- Jeg har ikke fået meget søvn siden mareridtet. Jeg vågner op og er nervøs for, at jeg er låst inde alene et mørkt sted, fortæller Tiffani Adams.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter