'Det kun er én person, der har set dem. Det er ... Rebekah Vardy'

Drama mellem Englands mest kendte fodboldfruer - WAG-veninde solgte (måske) historier til avis.

Coleen Rooney, der er gift med tidligere Manchester United spiller Wayne Rooney, blev forvandlet til en sand detektiv, da hun skulle finde ud af, hvem der har lækket billeder af hende til medierne. REUTERS/Nigel Roddis (BRITAIN SPORT HORSE RACING ENTERTAINMENT) (Foto: Nigel Roddis © Scanpix)

Det er krig på tilskuerpladserne i England. På den dyre langside. Dér hvor de såkaldte WAGs holder til.

To af de mest kendte WAGS (Wives and Girlfriends, red.) Coleen Rooney og Rebekah Vardy er hovedpersoner i dramaet, som englænderne måbende kan følge. Det handler om svigt, mistanke og snuhed.

Igen og igen er den engelske fodboldstjerne Wayne Rooneys kones private historier tilsyneladende blevet delt med pressen.

Den 33-årige Coleen Rooney har gennem flere år undret sig over, hvordan detaljer om hendes privatliv blev ved med at ende på den britiske tabloidavis The Suns forside.

Hun mistænkte, at en person tæt på hende og med adgang til hendes personlige instagram-opslag lækkede historier om hende.

- Der er blevet givet så meget information til dem om mig, mine venner og min familie - uden min tilladelse og uden jeg vidste det, skriver hun på Twitter.

Så en dag fik hun en god idé til, hvordan hun kunne afsløre, hvem der delte hendes historier.

Udspekuleret plan

Coleen Rooney havde nemlig en mistanke om, hvem sladderhanken kunne være. WAG-kollegaen Rebekah Vardy.

Men for at bevise det, måtte hun lægge en fælde:

- For at prøve at bevise det, kom jeg på en idé. Jeg blokerede alle fra at se mine Instagram-historier udover én profil, skriver hun videre.

I løbet af de sidste fem måneder lagde hun en række falske historier på sin profil for at se, om historierne ville ende i avisen.

Og det gjorde de sørme.

Løgn om kunstig befrugtning

Coleen Rooney har både kunnet læse historier i The Sun om, at hun var rejst til Mexico for at få foretaget en kønsselektion i et dyrt forsøg på at prøve at få en datter, og at hun havde en oversvømmet kælder.

Det har været svært for Coleen Rooney ikke at fortælle sin hemmelighed til nogen. Men den omstændelige mission har båret frugt.

- Nu ved jeg med sikkerhed, hvilken profil/person det kommer fra. Jeg har gemt og taget skærmbilleder af alle de originale historier, der tydeligt viser, at det kun er én person, der har set dem.

- Det er... Rebekah Vardys profil, skriver hun på Twitter.

Rebekah Vardy er kone til Leicester City-stjernen Jamie Vardy. Han var tidligere kollega til Wayne Rooney på det engelske fodboldlandshold.

Afviser anklager: Jeg har ikke brug for pengene

Rebekah Vardy reagerede hurtigt på afsløringen og spurgte på sociale medier, hvorfor Coleen Rooney ikke ringede til hende, inden hun lagde anklagerne offentligt ud.

De engelske medier har en anden kultur for at betale kilder for tips og gode historier end i Danmark.

Hun afviser alle beskyldninger og påpeger, at hun ikke har brug for de penge, man kan tjene på at tippe historier.

- Hvad skulle jeg få ud af at sælge historier om dig? Helt ærligt, så har jeg ikke brug for pengene, skriver Rebekah Vardy på Twitter.

Hun skrev videre, at hun aldrig har talt med pressen om Coleen Rooney. Hun mener selv, at en mulig forklaring på lækket kan være, at andre har haft adgang til hendes Instagramprofil.

Derfor er hun meget ked af misforståelserne.

- Jeg kan godt lide dig Coleen, og jeg er så ked af, at du har valgt at gøre det her, især nu hvor jeg er gravid. Jeg væmmes ved, at jeg bliver nødt til at benægte dette. Du skulle have ringet til mig den første gang, det skete.