Drabsmand skrev manifest med fotos fuld af racehad

Dylann Roof havde skrevet et skræmmende manifest, inden han skød ni afro-amerikanere i kirken i Charleston.

Udover ordene var der lagt en masse fotos ud på nettet med racistiske statements fra Dylann Roof. Hvem der har taget billederne er uvist. (Foto: LASTRHODESIAN.COM/HANDOUT © Scanpix)

Dylann Roof, som i onsdags skød og dræbte ni personer i en kirke i Charleston, South Carolina, havde publiceret et ekstremt manifest på nettet, hvor han opfordrede til borgerkrig i USA.

Den 21-årige drabsmand skriver ifølge amerikanske medier, at sorte er voldelige, forringede hvide mennesker.Han fortalte også, at Charleston blev målet for massakren, fordi der bor en stor del afro-amerikanere, og at der ikke var hjælp at hente hos Ku Klux Klan.Ikke opdraget racistManifestet er på 2444 ord samt adskillige skræmmende fotos. Han starter med at fortælle, at han ikke var opdraget til at være racist, men han blev overbevist om, at minoriteter ville overtage USA.Han mener, at mennesker fra Øst-Asien er allierede. Latinamerikanere er "et stort problem", men nogen af dem kan skånes.

Han skriver også, at han ønsker, at alle jøder kunne blive blå for en dag, så folk kunne se, at de er anderledes end hvide mennesker.Jøder kan dog også skånes, hvis de går væk fra jødedommen, skriver han.Skrevet før massakrenTeksten ser ud som om, den er skrevet kort før massakren i kirken. Han skrev nogen af de samme ting, som han sagde til ofrene lige før skyderiet bl.a. "jeg har ikke noget valg. Jeg har travlt".Han fortæller også, at han ikke er i en stand til at gå ind i en ghetto og slås.I stedet valgte han at gå ind i kirken, hvor han efter en time begyndte at skyde løs.Dylann Roof blev anholdt af politiet morgenen efter og tilstod, at han var drabsmanden.

Facebook
Twitter