Dr.dk i Stockholm: Madeleines triumftog

Prinsesse Madeleine tiljublet af tusinder, da hun sammen med sin stolte mand Chris på det nærmeste var på triumftog gennem den svenske hovedstad.

Hun er tidligere blevet kaldt party-prinsesse og jetset-dronning.

Men alle navne og tidligere fester og forliste forhold var glemt, da prinsesse Madeleine lørdag aften - to timer efter sit bryllup - blev tiljublet af tusinder svenskere og royale fans, da hun sammen med sin stolte mand Chris på det nærmeste var på triumftog gennem Gamla Stan i den svenske hovedstad.

Små drenge fik highfive

Og ventetiden var lang for de mange, som dog forsøgte at holde gejsten ved at råbe hurra med 10 minutters mellemrum. Og små drenge fik highfive fra de udstationerede betjente - og så gik det hele også endda.

- De burde sende en hest eller en bus hver 10. minut, så vi har noget at se på, sagde Tove fra Stockholm, efter at en bybus med alle de kongelige gæster kom vi fik dog et smil fra bla kronprinsesse Mary.

Efter en bus og et par biler mere, skete der noget.

Der blev strakt hals. Og lyden af blafrende papirflag overdøvede næsten helikopterne, der kredsede over hovederne på de mange børn, unge, voksne og gamle - og hunde, der var mødt frem

Allerede længe inden kareten kom, kunne den høres - eller rettere folks jubel var ikke til at tage fejl af.

- Nååååårh. Tillykke, blev der råbt, og Madeleine og Chris vinkede om kap med de mange fremmødte.