Drenge fra thailandsk grotte fik opfyldt fodbolddrøm

12 drenge og deres træner var på stadion for at se Manchester United spille.

Træner Ekkapol Chantawong og de 12 fodbolddrenge fra "Wild Boars" på plads på Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford. (Foto: Paul ellis © Scanpix)

De 12 drenge og deres træner, der i juli var spærret inde i en grotte i Thailand, fik i går opfyldt en drøm, da de var til fodbold på stadionet Old Trafford i Manchester.

Her overværede de kampen mellem Manchester United og Everton, som endte med en 2-1-sejr til hjemmeholdet.

Drengene blev inviteret til fodbold i Manchester, da de var reddet ud af grotten efter at have været indespærret i 17 dage.

Der kom flere invitationer til de fodboldglade drenge, da de kom ud. Men drengene var afkræftede og under hospitalsbehandling, så de var ikke i stand til at tage imod en invitation til VM i fodbold Rusland, som var i fuld gang, mens de sad indespærret.

The 12 boys who were trapped with their soccer coach in a flooded cave in northern Thailand for almost three weeks earlier this year bow on the stands before the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton FC at Old Trafford in Manchester, England, Sunday Oct. 28, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) (Foto: Dave Thompson © Scanpix)

Overskygget af Leicester-tragedie

De 12 drenge og deres 25-årige træner var gået ind i Tham Luang-grotten i Chiang Rai's Mae Sai-distrikt i Thailand, da de blev spærret inde.

Da Tham Luang blev oversvømmet, var drengene presset til at bevæge sig dybere ind i den i alt 10 kilometer lange grotte, hvor de forsvandt.

En større redningsaktion blev sat i gang, og de blev alle hentet ud af grotten i god behold.

Deres tilstedeværelsestadion i Manchester i går blev dog overskygget af den tragiske ulykke i lørdags, hvor en helikopter med blandt andre den thailandske klubejer Vichai Srivaddhanaprabha om bord styrtede ned udenfor Leicesters stadion.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk