Dronning Elizabeth jubler over graviditet

Både den britiske dronning, Elizabeth II, og den britiske premierminister, David Cameron, ønsker Kate og William tillykke med graviditeten.

Kate og dronning Elizabeth har en rigtig godt forhold. (© Scanpix)

Både den britiske dronning, Elizabeth II, og den britiske premierminister, David Cameron, ønsker prins William og hertuginde Kate tillykke med graviditeten.

Cameron skriver på Twitter, at han er "henrykt over nyheden", og han forudser, at Kate og prins William vil blive vidunderlige forældre.

Til BBC fortæller premierministeren, at han sad til møde, da han fik en seddel om nyheden. Han måtte intet sige, og det var lidt svært for ham at holde masken.

I en pressemeddelelse fra hoffet står der:

- Dronningen, hertugen af Edinburgh, prinsen af Wales, hertuginden af Cornwall og prins Harry og andre medlemmer af begge familier er lykkelige over nyheden.

Fik besked for nylig

Den britiske oppositionsleder, Ed Miliband fra Labour, er også ude med en lykønskning til parret.

- Fantastiske nyheder for Kate, William og landet. En royal fødsel er noget, som hele landet vil fejre, skriver han ifølge BBC.

Kongehuset vil ikke udtale sig om, hvornår parret fik kendskab til graviditeten - det fremgår blot, at det er kort tid siden.

Tillykke fra Obama også Nyheden om hertuginde Kates graviditet er også nået over Atlanten. I hvert fald er der også en hilsen fra USA's præsident Barack Obama og hans hustru Michelle.

- Vi ønsker hertugen og hertuginden af Cambridge stort tillykke med nyheden fra London om, at de venter deres første barn, lyder det ifølge avisen Washington Examiner

Facebook
Twitter