Efter skuddrab i amerikansk indkøbscenter: Anholdt mand sigtet for mord

Sent lørdag blev den nu sigtede 20-årige anholdt i forbindelse med skyderiet i indkøbscenter i Burlington fredag, hvor fem personer blev dræbt.

Kort efter skyderiet i indkøbscenteret i Burlington i Washinton fredag mødtes folk op i byens park for at give hinanden støtte. (Foto: Karen Ducey © Scanpix)

24-timers menneskejagt og en anholdelse senere er en 20-årig mand nu sigtet i forbindelse med skyderiet i et indkøbscenter i den amerikanske by Burlington, nord for Seattle.

Under skyderiet formåede gerningsmanden at tage livet af fire kvinder og en mand, og de i alt fem anklagepunkter lyder på manddrab.

Det skriver CNN.

Skyderiet fandt sted fredag aften lokal tid i indkøbscenterets kosmetikafdeling, hvorefter gerningsmanden, som menes at have handlet på egen hånd, formåede at slippe væk.

Men 24 timer senere foretog politiet en anholdelse af den formodede gerningsmand, mens han gik ned ad gaden nær sit hjem i Oak Harbor, Washington, skriver CNN.

- Da politiet konfronterede ham, begyndte han ikke at løbe, lød det ifølge CNN fra betjenten Mike Hawley fra den lokale politistation.

- I stedet frøs han uden et ord, fortæller betjenten, der beskriver, at den nu sigtede virkede "zombieagtig".

Ifølge CNN har myndighederne afvist at kommentere mandens mentale tilstand på grund af den igangværende efterforskning.

De siger dog, at manden tidligere i år har været anholdt for overfald.

Den mistænkte skal møde i retten mandag, og ifølge CNN har myndighederne bebudet, at de i de kommende dage kommer til at udføre en række ransagninger i forsøget på at indsamle yderligere beviser.

Facebook
Twitter