Eksplosioner i Dortmund får fans til at stå sammen

Borussia Dortmund har hjulpet Monacos fans med at finde privat husly via de sociale medier.

Fansene måtte forlade stadion i Dortmund, da kampen blev aflyst efter eksplosionerne. (Foto: FEDERICO GAMBARINI © Scanpix)

På banen vil der formentlig blive kæmpet med næb og klør, når Dortmund og Monaco i aften løber på banen til kvartfinalen i Champions League.

Men uden for banen har fansene stået sammen, siden tre eksplosioner fandt sted nær Dortmunds spillerbus i aftes.

Borussia Dortmund hyldes i stor stil i dag for at have hjulpet masser af fans fra AS Monaco med at få tag over hovedet, efter kampen blev udsat.

På twitter har klubben via #bedforawayfans hjulpet mange fans med at få husly, så de kan været til stede til kampen, der skal spilles i aften.

Mange benyttede sig af hashtagget til at finde tag over hovedet og igen i dag, er der flere, der leder efter mulighed for overnatning efter kampen i aften.

Borussia Dortmund takker på twitter de mange fans, der har hjulpet de tilrejsende fodboldentusiaster fra Monaco, ligesom AS Monaco siger tak for den tyske gæstfrihed.

Champions League-kampen blev udsat til i aften efter de tre eksplosioner.

Dortmunds forsvarsspiller Marc Bartra kom til skade, ligesom en betjent måtte i behandling for chok. Det er fortsat uvist, hvem der stå bag eksplosionerne.