El Clásico udsat efter uro i Barcelona

Storkampen mellem FC Barcelona og Real Madrid er udskudt på ubestemt tid på grund af uroligheder i Barcelona.

Messi og co. kommer ikke til at spille El Clásico den 26. oktober. (Foto: JUAN MEDINA © Scanpix)

Den spanske storkamp mellem FC Barcelona og Real Madrid er udskudt på ubestemt tid på grund af de store optøjer i Barcelona for tiden.

Det oplyser Det Spanske Fodboldforbund (RFEF) på sin hjemmeside.

Kampen skulle være spillet 26. oktober, men på grund af uro i Catalonien har RFEF valgt at udsætte opgøret til en endnu ukendt dato.

Tidligere på ugen blev der foreslået en løsning på kamp-problemet, nemlig at kampen kunne spilles i Madrid, men det var ingen af klubberne interesseret i.

Hvornår kampen så bliver afviklet vides endnu ikke. De to klubber har fået indtil på mandag klokken 10 til at finde en ny dato i et i forvejen meget tætpakket program. Lykkes det ikke vil fodboldforbundet finde en dato.

I mandags blev flere catalanske ledere idømt lange fængselsstraffe, hvilket har medført voldsomme uroligheder flere steder i Catalonien, hvor Barcelona er hovedstad.

FC Barcelona er en direkte del af uafhængighedskampen i Catalonien. Klubben er erklæret catalansk og i forbindelse med fængselsdommene i mandags, udsendte klubben en længere meddelelse, hvor hovedbudskabet var, at fængselsstraffene ikke er den rigtige løsning.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter