En person halshugget og flere sårede på fabrik i Frankrig

Person med et islamistisk flag angriber en fabrik i Sydfrankrig. En er dræbt, og flere er såret, skriver franske medier. En mand i 30'erne er anholdt.

Fransk politi og brandvæsen udenfor den fabrik, hvor angrebet fandt sted. (Foto: Philippe Desmazes © Scanpix)

En person med et sort flag med arabiske bogstaver har angrebet en fabrik, der ligger sydøst for Lyon i Sydfrankrig, skriver flere franske medier.

En person er fundet halshugget, flere personer er såret. Medier skriver, at et islamistisk flag skal være fundet ved personen, som er halshugget.

Der har desuden været gaseksplosioner på fabrikken - en gasfabrik, som ligger i et stort industriområde i byen Sain-Quentin-Fallavier. Fabrikken er blevet evakueret, og politiet er ved at etablere en sikkerhedszone omkring fabrikken.

Mand i 30'erne anholdt

Ifølge den franske avis Le Dauphine er en mand i 30'erne anholdt. Den anholdte mand er kendt af politiet. Angrebet blev udført klokken 9.50, skriver avisen.

Den franske indenrigsminister, Bernard Cazeneuve, er på vej til Grenoble. Premierminister Manuel Valss har beordret en 'forstærket overvågning' rundt i hele Rhöne-Alpes-området, skriver Le Figaro.

Ifølge en kilde tæt på efterforskningen er omkring

Gasfabrikken ligger i den sydøstlige franske by Saint-Quentin-Fallavier ikke langt fra Lyon. (Foto: Grafik: Phillippe Falkesgaard © dr)

fyrre medarbejdere på fabrikken evakueret, skriver Le Figaro.

FacebookTwitter