Endnu en person anholdt efter Stockholm-angreb

I går blev yderligere en person anholdt i forbindelse med lastbilangrebet i Stockholm tidligere på måneden.

Foran varehuset Åhlens på Drottninggatan i det centrale Stockholm blev der lagt tusindvis af blomster i dagene efter angrebet. (Foto: Fredrik Sandberg/TT © Scanpix)

Svensk politi har anholdt endnu en person efter det lastbilangreb, der fandt sted i det centrale Stockholm 7. april.

Personen blev anholdt i går i samarbejde mellem politiet og sikkerhedstjenesten i Sverige. En masse materiale er lige nu ved at blive undersøgt i forbindelse med anholdelsen, oplyser svensk politi.

Senest på onsdag klokken 12.00 skal den svenske anklager beslutte, om den anholdte skal væretægtsfængsles eller ej.

Politiet i Sverige har ikke yderligere oplysninger i øjeblikket – hverken hvilken tilknytning den anholdte mistænkes for at have til lastbilangrebet, eller om han har nogen forbindelse til usbekeren Rakhmat Akilov, der har erkendt, at han bevidst kørte ind i en folkemængde og dræbte fire personer og sårede adskillige under angrebet i indkøbsgaden Drottninggatan.

Angrebet, der skete ved stormagasinet Åhléns i Drottninggatan i det centrale Stockholm, er blevet betegnet som et terrorangreb af de svenske myndigheder.

Ifølge det svenske nyhedsbureau TT er en person fortsat på hospitalet efter angrebet 7. april - dog ikke på intensivafdelingen.