Først skrev vi #JeSuisCharlie, så skrev vi #JeSuisParis, og på denne dag trender #JeSuisNice - på dansk: "Jeg er Nice" - på de sociale medier.
Udover dette hashtag, som bruges til at udvise sympati med ofrene for det lastbilangreb, der torsdag aften ramte en stor menneskemængde i Nice og foreløbig har kostet 84 mennesker livet, trender også #RechercheNice.
https://twitter.com/kreynolds517/status/753784448861237248
Det betyder ’eftersøgning Nice’ og bruges for, at folk kan komme i kontakt med andre, de ved er i Nice og endnu ikke har fået kontakt til.
Også Twitter-profilen Nice Find People blev hurtigt oprettet med samme formål.
En af de efterlysninger, som hurtigt blev delt tusindvis af gange på Facebook, var Tiava Banners. Kort efter midnat postede hun et billede af en baby på otte måneder, som var forsvundet.
Opslaget er delt over 21.000 gange, og historien endte heldigvis lykkeligt, da Tiava Banners blev genforenet med babyen, som ikke var hendes egen, og opdaterede sit opslag med en tak til en kvinde ved navn Joy Ruez. Historien har dog ikke været mulig at bekræfte af BBC.
Desuden bruges hashtags som #PorteOuverteNice - som betyder ’åbne døre’ - for at tilbyde de berørte husly for natten. Hashtagget #PorteOuverte blev ligeledes brugt ved angrebene i Paris i november sidste år samt ved angrebene i Bruxelles i marts i år.
Facebook aktiverede også hurtigt sit ’tryghedscheck’, som brugere kan benytte for at lade deres pårørende vide, at de er okay. Funktionen blev også brugt ved angrebene i Paris og ved flere naturkatastrofer.