To gerningsmænd for britisk angreb er offentliggjort

En gerningsmand var kendt af politiet, mens en anden ikke var.

Til venstre 27-årige Khuram Shazad Butt og til højre 30-årige Rachid Redouane.Politiet vil gerne høre fra alle, som har oplysninger om gerningsmændene. (Foto: handout © Scanpix)

Britisk politi har navngivet to af de tre gerningsmænd for terrorangrebet på London Bridge og Borough Market sent lørdag aften.

Der er tale om Khuram Shazad Butt og Rachid Redouane.

27-årige Khuram Shazad Butt er britisk statsborger og født i Pakistan. Han er kendt af politiet og efterretningstjenesten MI5.

Men ifølge politiet tydede intet på, at han var ved at planlægge en terrorangreb.

30-årige Rachid Redouane er af marrokansk og libysk afstamning. Han er ikke kendt af politiet i forvejen, oplyser Metropolitan Police.

Ved angrebet kørte de tre gerningsmænd en lejet varevogn direkte ind i fodgængereLondon Bridge. Derefter kørte de videre mod Borough Market, hvor de stak tilfældige mennesker med kniv.

Politiet siger i øvrigt også, at 'en formel identifikation endnu ikke har fundet sted', men at politiet mener, at det har fat i de rigtige identiteter.

Videre siger politiet, at det fortsætter arbejdet med at identificere de syv dødsofre.

En canadier og en franskmænd er blandt de dræbte, men identificeringen er svær, fordi flere ofre menes at være udlændinge.

Syv personer mistede livet, og 48 blev såret. Heraf er 18 alvorligt såret.

/DR Nyheder/

Facebook
Twitter