Gerningsmand lod kvinde overleve: Skulle fortælle om massedrabet

Charlestons politi har netop frigivet et foto af den unge mand, der onsdag aften skød løs i en kirke i og tog livet af ni mennesker.

(Foto: Richard Ellis © Scanpix)

Den unge mand sad der ganske stille i en times tid.Så rejste han sig op og begyndte at skyde.Det har en af de overlevende fra den dramatiske skudepisode i en kirke i Charleston i South Carolina fortalt sin familie, skriver den lokale The Post and Courier.Med hendes egne ord sagde gerningsmanden, at han lod hende overleve for at hun kan berette over for resten af verden, hvad der skete i kirken.Ni er døde efter nattens blodbad, mens tre overlevede.

Ung mand er "ekstremt farlig"Charlestons politi har netop frigivet et foto af den unge mand, der onsdag aften skød løs i en kirke i og tog livet af ni mennesker.- Vi ønsker at få denne efterlysning ud så hurtigt som muligt, før han gør en anden ondt i enten byen eller området generelt, sagde chefen for Charlestons politi ved en pressekonference for kort tid siden.https://twitter.com/CityCharleston/status/611474085571375104Gerningsmanden beskriver som "ekstremt farlig".- Vi har behov for ethvert tip, I kan give os, så vi kan fange ham og sørge for, at han kommer til at betale for denne forfærdelige gerning, sagde borgmester Joe Riley.Familier venter fortvivlede på svarUden for traumeafdelingen, som behandler de skudramte fra kirken, venter Jon Lance, som har hørt, at hans bedstemor er blevet skudt.- Jeg er fortabt. Granny var hjertet i vores familie, sagde han til en lokal journalist fra The Post and Courier.- Jeg ved ikke engang, om min bedstemor er i live netop nu, sagde han som en eftertanke og gik ud for at ryge en cigaret.Og han er ikke den eneste, der venter fortvivlet på et svar.Udover pastor Pinckley er ingen af de døde og overlevende blevet navngivet af politiet. Og flere er derfor bange for, at en de har kær, er blevet ramt.

Storstilet menneskejagt trappes opI den amerikanske delstat South Carolina er klokken knap 7 om morgenen.Men i byen Charleston er gaderne allerede fulde af travle FBI-agenter og politibiler, der kravler langs fortovene - og har gjort det hele natten.Over gaderne kan man høre helikopternes rotorblade blafre.Faktisk har FBI allerede anholdt en mand - og løsladt ham igen. Det var en lokal fotograf, der passede perfekt med signalementet.

Facebook
Twitter