Hånede overlevende fra skoleskyderi: Nu undskylder Fox News-vært

Mindst fem virksomheder har sagt, at de vil stoppe med at købe reklameplads i værtens program.

I et tweet beskylder tv-værten den overlevende elev fra Parkland-skoleskyderiet for at klynke over at være blevet afvist af fire universiteter. (Foto: JONATHAN ERNST © Scanpix)

Laura Ingraham, der er vært på et program på den amerikanske tv-station Fox News, undskylder nu for at have hånet David Hogg, en af de overlevende fra skoleskyderiet i Parkland den 14. februar, på Twitter.

- Ved eftertanke og i den hellige påskeuges ånd undskylder jeg, hvis mit tweet har såret ham eller andre af de tapre ofre fra Parkland, siger hun ifølge CNN.

Det er et tweet fra den 28. marts, tv-værten undskylder for.

Her skrev hun offentligt til sine 2,17 millioner følgere, at David Hogg klynker over at have fået afslag på flere ansøgninger til universiteter.

- David Hogg er blevet afvist af fire universiteter, han har søgt ind på og klynker over det, lød det blandt andet i tweetet.

Tv-værtens tweet har fået flere kendte ansigter til at give udtryk for deres opbakning til David Hogg, der er blevet kendt for at kæmpe for skærpet våbenlovgivning efter skoleskyderiet, der kostede 17 mennesker livet.

- Laura Ingraham har brug for nogle timer i medfølelse, har forfatteren Stephen King skrevet på Twitter og hans 4,71 millioner følgere.

Men David Hogg selv er ikke bare en skoledreng fra Portland, der ikke har gennemslagskraft.

En opfordring fra ham til en række virksomheder har fået mindst fem større virksomheder til at stoppe med at købe annonceplads i Laura Ingrahams program.

Ifølge The Guardian har både TripAdvisor, Wayfair, Hulu, Nestle og Nutrish - sagt, at de vil stoppe med at annoncere på kanalen i Laura Ingrahams sendetid.

Facebook
Twitter