Hospital: 40 dræbt på skole i Gaza

Omkring 40 er blevet dræbt efter et israelsk granatangreb ved en FN-skole i Gaza. Det oplyser palæstinensiske hospitalskilder.

Mange blev dræbt og såret, da granater slog ned i en skole i Gaza. (Foto: MOHAMMED SALEM © Scanpix)

Omkring 40 er blevet dræbt efter et israelsk angreb ved en FN-skole i Gaza. Det oplyser palæstinensiske hospitalskilder.

To granater eksploderede i skolebygningen og dræbte omkring 40 palæstinensere.

Søgte tilflugt

De tal er ikke bekræftet af FN, men nyhedsbureauet Reuters har haft en kameramand på stedet. Hans billeder viser adskillige døde, der ligger spredt rundt på skolen.

Hundredvis af palæstinensere havde søgt tilflugt i skolen for at komme på afstand af kampe mellem israelske soldater og militante palæstinensere fra Hamas. Snesevis af mennesker blev meldt såret.

Israel undersøger

Israel har ikke kommenteret angrebet, men har tidligere beskyldt Hamas-bevægelsen for at bruge skoler og moskeer som skjulesteder for militsfolk.

En israelsk militærtalskvinde siger, at hun i øjeblikket undersøger angrebet ved al-Fakhora skolen i Jabalya-flygtningelejren.

I et andet angreb tidligere tirsdag blev tre palæstinensere dræbt, da bomber ramte en FN-skole. Ifølge palæstinensiske hospitalskilder er 75 blevet dræbt i tirsdagens israelske angreb.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk