Jagten på Madeleine har kostet mere end 100 millioner kroner

Storbritannien har postet millioner i jagten på den forsvundne pige Madeleine McCann og fortsætter med at bruge penge på efterforskningen.

Det vil fortsat blive brugt millioner på at opklare, hvad der skete med Madeleine McCann.

Efterforskningen af den forsvundne britiske pige Madelaine McCann har indtil videre kostet Storbritannien mere end 10 millioner pund svarende til over 100 millioner kroner. Det fortæller den britiske indenrigsminister Michael Bates, som også kan afsløre, at man fortsætter med at arbejde på at få opklaret sagen og poster yderligere 2 millioner pund (20 millioner kroner) i efterforskningen næste år.

Tallene er kommet på bordet på baggrund af en forespørgsel i parlamentet. - Midlerne, der bliver givet til efterforskningen, bliver jævnligt tjekket efter og vil fortsat blive overvåget, siger Michael Bates ifølge BBC.

Forgæves eftersøgning

Det er nu otte år siden, at den knap 4-årige Madeleine McCann forsvandt på en ferie i Portugal med sine forældre. Forældrene havde efterladt Madeleine og hendes 18 måneder gamle tvillingesøstre sovende i en lejlighed, mens forældrene var til middag på en nærliggende restaurant. Klokken 22 slog moderen alarm, da hun ville tjekke børnene og opdagede, at Madeleine var væk.

Forældrene blev anklaget for at have dræbt deres datter, og sagen udviklede sig til en af de mest opsigtsvækkende sager om en savnet person nogensinde. Forældrene blev renset i juli 2008, og siden har det været småt med nye spor i sagen. Trods mange års resultatløs efterforskning, så tror forældrene stadig at deres datter er i live.

Facebook
Twitter