Josef Stalin ville lave en hær af aber

Hidtil hemmelige dokumenter viser, at den sovjetiske diktator Josef Stalin forsøgte at lave en uovervindelig hær ved at befrugte afrikanske kvinder med sæd fra aber.

Josef Stalins plan om at lave en uovervindelig hær ved at befrugte afrikanske kvinder med abesæd var en total katastrofe. (© DR)

Den sovjetiske diktator Josef Stalin forsøgte i 1920'erne at lave en uovervindelig hær ved at krydse afrikanske kvinder med aber.

Det viser hidtil hemmelige dokumenter fra Moskva, som avisen The Scotsman har fået kendskab til.

Stalin bad forskeren Ilia Ivanov om at skabe mutant-hæren. Ivanov var på daværende tidspunkt i gang med at skabe en super-hest ved at krydse zebraer og heste. Dog uden succes.

Uovervindeligt og ukueligt

Ifølge aviser fra Moskva, sagde Stalin til Ivanov:

- Jeg vil have et nyt, uovervindeligt menneske, som ikke kan føle smerte, som er ukueligt og ligeglad med kvaliteten af den mad, det spiser.

Den britiske avis The Sun skriver, at Stalin blandt andet ville have sine mutanter til at bygge jernbaner.

Laboratorium i Georgien

I den georgiske by Suchumi har håndværkere fundet en stribe abeskeletter, der menes at stamme fra Ivanovs eksperimenter.

Ifølge Sky News havde Ivanov et research-center i Guinea, hvor han forsøgte at gøre afrikanske kvinder gravide med abesæd.

Alle graviditetsforsøg var rene fiaskoer. Det samme var næste stade i Ivanovs eksperiment, hvor han forsøgte at gøre hungorillaer gravide med menneskesæd.

Ivanov blev arresteret i 1930 og døde to år senere.

Facebook
Twitter