Et koleraudbrud i det krigshærgede land Yemen har på bare 10 uger inficeret 300.000 mennesker.
Og hver dag bliver 7.000 nye tilfælde opdaget og situationen er ude af kontrol, advarer Det International Røde Kors ifølge BBC.
Ifølge FN er mere end 1.700 personer døde som følge af koleraudbruddet.
Andet koleraudbrud siden oktober
Yemen er ramt af sit andet udbrud af kolera på blot seks måneder. Epidemien begyndte i oktober 2016 og voksede frem til december.
Herefter svandt antallet af tilfælde, men udbruddet kom aldrig helt under kontrol og brød ud igen i slutningen af april.
I maj indførte myndighederne i landet undtagelsestilstand for bedre at kunne håndtere det omfattende udbrud, men situationen gøres vanskeligere af, at Yemens sundheds- vand- og saneringssystemer er kollapset efter en to år lang borgerkrig mellem regeringsstyrker og oprørere fra Houthi-bevægelsen.
For to uger siden slog verdenssundhedsorganisationen WHO fast, at Yemen står over for "det værste koleraudbrud i verden".
Siden den udmelding er yderligere 100.000 blevet smittet.
Kolera skyldes bakterien vibrio cholera. Den udskilles i afføringen, og er yderst smitsom - særligt i udsatte områder som Yemen, hvor de militære kampe er mange, mens adgangen til rent drikkevand og sygehuse er få.
De fleste inficerede har ingen eller milde symptomer, men i alvorlige tilfælde, kan kolera dræbe i løbet af få timer, fordi kroppen bliver tømt for væsker.